måndag 9 april 2012

Hyresrätt uthyres i Slättnaparken

Finnes: Runda, hålformade hyresrätter i tegel. 
Soligt sydost läge i trevligt, lugnt grönområde.

Sökes: Du vildbi, humla och andra insekter
 med familj som behöver ny bostad. Inflyttning snarast!

Hyra: Polleneringsarbete.

Här ser ni en typ av hyreshus för mina små vänner i Slättnaparken. Alla har vi olika bostadsbehov och arkitektursmak. Vissa vänner såsom vildbin, humlor och andra insekter behöver håligheter av olika storlek och utformning för att trivas, något som det kanske inte alltid finns så gott om i våra nutida odlingslandskap. Samtidigt är detta en rolig installation i parken -nytta med nöje när det är som bäst!


Park: område med gräsmattor och ofta stora mängder av träd och andra växter, [...] främst avsett som rekreationsplats för människor och andra djur. (enligt wiktionary)


En park är en anläggning med naturlig eller planterad växtlighet. I en park kan ingå även sjöarkanalerskulpturer, paviljongerväxthusorangerier eller andra byggnadsverk.[1] [...] (enligt wikipedia)

2 kommentarer:

  1. Så roligt och så fint du har !
    Den här kommer jag att följa !
    Hoppas på massor av tipps från dej!

    SvaraRadera
  2. Nog blev jag lite förundrad över "hyresrätt" i Slättnapark. Nu har hon nog fått lite för mycket "shottar" (björksav) tänkte jag. Men allt klarnade snabbt. Du kan då få till det Laila. Så roligt att du vill dela med dig av dina finurliga idéer. Vi ser fram emot fler. Kram Carina

    SvaraRadera